Beneficiile participarii la Salonul Regional "Noi Finantari in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii"

Ce obtineti prin participare, networking si lobby-ul exercitat?

Abonare gratuita

Pentru a reusi proiecte profitabile de investitii pe termen mediu si lung la Marea Neagra si in Regiunea Dunarii, este necesara o restructurare din temelii a modului de gandire atat al investitorilor / managerilor, cat si al liderilor politici si din administratia locala. Nu adancirea in continuare a decalajelor dintre bogati si saraci mai poate reprezenta o solutie viabila, dimpotriva un vast proces de inovare sociala si de regandire a bazelor cresterii economice este obligatoriu si recomandabil.

Am initiat acest mecanism inca din luna februarie 2009, in plina criza, prin INCUBATORUL de PROIECTE si AFACERI EUROPENE si, ulterior, sesiunile de formare din ciclul SCOALA BANILOR EUROPENI. Acum, mutam accentul si extindem raza de interes catre o regiune economica si geo-politica mult mai intinsa si mai complexa, in care, mai ales potentialii investitori isi pot angrena din plin viziunea, talentul si resursele. Este momentul deschiderii unor mari santiere, in care intelegerea si utilizarea logicii parteneriatelor public-private devine cheia de bolta a noilor afaceri!

In acest context, ne face placere va informam ca am lansat Pachetul de Beneficii pentru participare la prima editie a Salonului Regional de initiative, proiecte si retele "Noi Finantari in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii" care va avea loc la Bucuresti, in perioada 19-21 mai 2011:

Informatii detaliate, inclusiv agenda si lista invitatilor, sunt disponibile pe pagina web a Salonului Regional.

Procedurile de inscriere sunt deschise pana in data de 22 aprilie 2011. Pentru orice intrebari suplimentare sau comentarii cu privire la eveniment, va rugam sa ne contactati: eurolink@b.astral.ro; telefon / fax: (+4021) 2304997.

In numele Consortiului Organizatoric,
Fundatia EUROLINK-Casa Europei