Invitatie la Parteneriat pentru Concurs-Performance

"New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles"

Abonare gratuita

Avem placerea sa va invitam sa va alaturati ca Partener si sa sprijiniti participarea celor mai reprezentativi dintre acestia la Concursul pe care il organizam cu ocazia celei de-a saptea editii a Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania.

Editia din acest an se desfasoara in data de 24 noiembrie 2011, sub Inaltul Patronaj al Presedintiei Uniunii Europene, cu amabilul sprijin al Ambasadei Polone, la sediul si in parteneriat cu Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti ArCuB. De asemenea, evenimentul se bucura de sprijinul Coordonatorului National al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii din partea Ministerului Afacerilor Externe. La eveniment vor participa aproximativ 400 de invitati: manageri din sectorul privat si public; investitori si intreprinzatori, in special din sectorul IMM; experti in achizitii publice si fonduri structurale; lideri ai asociatiilor profesionale, patronatelor si organizatiilor nonguvernamentale; avocati, consilieri juridici si consultanti; functionari publici din ministerele si institutiile relevante; studenti si masteranzi; publicul larg.

Tema concursului este: "Cum reinventam un stil de viata dinamic ramanand noi insine?". Concursul se incadreaza in Performance-ul Colectiv intitulat: "New Danubian-Black Sea Innovation Life-Styles". Domenii profesionale si de exprimare artistica in competitie:

Performance-ul Colectiv aspira sa sintetizeze intersectia si freamatul de noua cultura a inovarii, care trebuie sa-si faca loc si in aceasta parte a Europei cu cat povara presiunilor si a sarcinilor de re-novare sociala devine mai mare. Spatiul scenografic este amenajat in marele foaier de la mezanin al Centrului ArCuB si graviteaza spatial intre cele trei mari repere propuse: Viena ca "amintirea gloriei si a belle-epoque-ului" (lumea Valsului), Bruxelles (ca Babilon cultural si proiect de "noua Roma") si Bucuresti (cea mai tanara si eclectica dintre capitale, la rascrucea dintre Dunare, Delta si lumea levantina, promisa de Marea Neagra).

Intrucat evenimentul este puternic mediatizat cu ajutorul a numerosi Parteneri Media, va incredintam ca participarea Dvs. reprezinta o oportunitate deosebita de promovare a brandului si de stimulare a celor mai buni colaboratori. In acest sens, va rugam sa ne sprijiniti prin incurajarea inscrierii colaboratorilor Dvs., prin Fisa de Inscriere, care poate fi transmisa prin e-mail sau fax la coordonatele Consortiului Organizatoric.

Castigatorii vor fi recompensati cu importante premii in bani si obiecte (lista lor completa va fi anuntata prin comunicat de presa si publicitata pe siteul concursului). Totodata, veti putea participa cu laureatii competitiei la o parada a celor mai reusite creatii pe scena mare a salii de teatrua Centrului ArCuB. Numarul de locuri pentru concurs este limitat in raport cu spatiul alocat de Centrul ArCuB. Inscrierile sunt deschise pana in data de 15 noiembrie 2011 si se fac dupa principiul "Primul venit- primul servit".

Solicitati informatii suplimentare despre conditiile de inscriere si parteneriate la adresa info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.2304997.