Noi oportunitati de finantare pentru schimbare sociala si economica

Salonul Regional al Bazinului Marii Negre si Regiunii Dunarii, Bucuresti-Romania (19-21 mai 2011)

Abonare gratuita

Ne face placere sa va anuntam si sa va invitam sa participati la prima editie a Salonului Regional de initiative, proiecte si retele "Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii: Noi oportunitati de finantare pentru schimbare sociala si economica" care va avea loc la Bucuresti, in perioada 19-21 mai 2011. Acest eveniment se va desfasura cu ocazia Zilei Maritime Europene 2011, sub egida Uniunii Europene si cu amabilul sprijin al Presedintiei Organizatiei de Cooperare Economica la Marea Neagra (OCEMN), detinuta in prezent de Romania.


Cele trei ateliere practice sunt menite sa promoveze punerea in aplicare prin noi proiecte si parteneriate a Politicii Maritime Integrate a Uniunii Europene, Sinergia Marii Negre si Parteneriatul de Mediu la Marea Neagra, in conjunctie cu Strategia UE pentru Regiunea Dunarii:

Workshop 1. "Politici si initiative pro-inovare social-economica"
Workshop 2. "Dezvoltare durabila prin cooperare regionala efectiva"
Workshop 3. " Dileme, provocari si perspective ale protectiei mediului in Bazinul Marii Negre"

Sunteti, de asemenea, invitati sa participati la Expozitia Speciala deschisa pentru companii, organizatii si retele regionale, prezentarile publice, Business Matching Point si la Competitia trans-frontaliera intre cele mai inovatoare idei, initiative, proiecte si retele, care urmeaza sa fie organizata. Participantii din strainatate vor fi invitati, in ultima zi, sa participe la un tur al obiectivelor culturale, stiintifice, istorice ale Capitalei Romaniei.

Sunt bineveniti participanti din din toate tarile dunarene si din Bazinul Marii Negre, din urmatoarele domenii de expertiza:

Lista previzionala a membrilor Consortiului Organizatoric include: Camera Deputatilor - Parlamentul Romaniei; Ministerul Afacerilor Externe; Institutul Diplomatic Roman; Programul Operational Comun al Bazinului Marii Negre; Camera de Comert si Industrie a Romaniei; Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea"; Centrul de Studii si Cercetari de Biodiversitate Agrosilvica al Academiei Romane; Fundatia Universitara a Marii Neagre; Asociatia Consultantilor Romani pentru Accesarea Fondurilor Europene; Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene; Asociatia pentru Stiinte Alternative.

Informatii detaliate, inclusiv agenda si lista invitatilor, sunt disponibile pe pagina web a Salonului Regional la www.houseofeurope.ro. Va rugam sa diseminati acest anunt in cadrul retelei Dvs. de parteneri.

Procedurile de inscriere vor fi deschise in perioada 4-22 aprilie 2011. Pentru orice intrebari suplimentare sau comentarii cu privire la eveniment, va rugam sa ne contactati: eurolink@b.astral.ro; telefon / fax: (+4021) 2304997.

In numele Consortiului Organizatoric,
Fundatia EUROLINK-Casa Europei