Oportunitati exceptionale de cariera

- proiecte de investii cu fonduri europene

Abonare gratuita

Pentru tinerii absolventi de studii universitare - masterale, in acest moment, se deschid oportunitati exceptionale de cariera. Gestionarea si indeplinirea proiectelor cu Fonduri Europene necesita un numar consistent de noi specialisti, experti si consultanti, care isi pot face un viitor prin implicarea in acest vast domeniu de activitate. Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD), recent adoptata, precum si Planul “Innovation Union” pentru urmatorii 10 ani, ofera perspective profesionale impresionante celor care se pot forma rapid pentru a acoperi domenii precum: realizarea studiilor de fezabilitate; analiza economico-financiara si proiectia bugetara, managementul achizitiilor publice; evaluarea proiectelor complexe; audit intern si extern; managementul comunicarii-relatii publice.


Programul National de Formare Sistematica, fondat in anul 2007, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds” de EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, aflat in al cincilea an de desfasurare a format deja peste 400 de manageri, consultanti si experti din sectorul public, ca si din mediul privat. Majoritatea dintre acestia lucreaza deja in sistemul de gestiune, de consultanta sau de training pentru beneficiarii de finantare UE.

In acest sens, informam asupra faptului ca sunt deschise inscrierile pentru Grupa a XX-a (perioada ianuarie-aprilie 2012), intr-un format conceput pentru a raspunde adecvat noului sistem de accesare a fondurilor europene. Avantajele speciale ale acestui program de tip post-universitar de medie durata sunt:

Coordonator Stiintific al programului este Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Training Consultant al Team-Europe - Reprezentanta Comisiei Europene / Sef Departament Institutul de Economie Mondiala al Academiei Romane.

Inscrierile se pot face in perioada 10-20 ianuarie 2012, conform principiului “primul venit-primul servit”. Pentru detalii suplimentare, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la adresele de e-mail: info@structuralfunds.ro; info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.230.49.97.

Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support - "EU-RO Clearing Funds".

Pentru conformitate,
EUROLINK- Casa Europei