Proiecte de Investii UE in Romania

Oportunitati sporite de finantare/sansa unei noi cariere

Abonare gratuita

Avem o multime de vesti bune:

500 de noi posturi in domeniul Fondurilor UE vor fi curand scoase la concurs;
s-au produs importante schimbari legislative si simplificarea procedurilor pentru acces la banii europeni;
se constituie noi echipe de consultanta externa in sprijinul gestionarii programelor UE si creste nevoia de inalta expertiza;
se pun bazele unor noi consortii si se identifica sursele pentru proiectele prioritare SUERD.


Programul National de Formare Sistematica, fondat in anul 2007, sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds” de EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, aflat in al cincilea an univesitar de desfasurare a format deja peste 400 de manageri, consultanti si experti din sectorul public, ca si din mediul privat. Majoritatea dintre acestia lucreaza deja in sistemul de gestiune, de consultanta sau de training pentru beneficiarii de finantare UE.

Deschidem inscrierile pentru Grupa a XXI-a (perioada aprilie-iulie 2012), intr-un nou format conceput pentru a raspunde adecvat noului sistem de accesare a fondurilor europene. Cateva avantaje speciale ale acestui program de tip post-universitar de medie durata sunt:

Coordonator Stiintific al programului este Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Training Consultant al Team-Europe - Reprezentanta Comisiei Europene / Sef Departament Institutul de Economie Mondiala al Academiei Romane, iar coordonarea tehnica este girata de PR & Lobby Senior Consultant Sever AVRAM, Presedinte Executiv EUROLINK-Casa Europei. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, BrandInfo.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, ComunicateMedia.ro, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, Early Warning Support-"EU-RO Clearing Funds".

Termenul limita pentru inscrieri: 27 aprilie 2012. Pentru detalii suplimentare, cei interesati sunt invitati sa consulte sectiunea Cursuri Fonduri Europene sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la: info@structuralfunds.ro sau la tel./fax: 021.230.49.97.

Pentru conformitate,
Secretariatul Tehnic al Programului StructuralFunds.ro
c/o EUROLINK-House of Europe