SCOALA BANILOR EUROPENI - Noi oportunitati de finantare UE

Tactici, trucuri si stratageme pentru succesul proiectelor

Abonare gratuita

Sa ajungem mai repede si mai eficient la folosirea chibzuita a banilor europeni devine o chestiune-cheie pentru toti managerii, antreprenorii si liderii responsabili. Doar mai putin de doi ani au mai ramas pentru cheltuirea celor peste 30 miliarde Euro special alocate de Uniunea Europeana proiectelor romanesti. In caz contrar, aceste fonduri vor fi realocate altor tari sau regiuni, pe cale de consecinta, se vor pierde. Pe plan intern, noi linii consistente de finantare sunt pe punctul de a fi lansate in domenii precum: noi afaceri in domeniul dezvoltarii rurale; noi proiecte/parteneriate de dezvoltare a resurselor umane; crearea de fluxuri inovative si profitabile prin incurajarea formarii de clustere...


Direct de la Bruxelles, sunt accesibile mari oportunitati de finantare, mai ales in domeniul INOVARII, care face treptat sa fuzioneze fondurile alocate pentru INTREPRINDERI (in special IMM) cu cele pentru CERCETARE si, respectiv EDUCATIE - CULTURA, ceea ce implica o viziune complet modificata asupra FP7.

Incepand din luna februarie, in parteneriat cu Centrul de Studii Europene al Universitatii Bucuresti, sub egida Platformei EU-RO Clearing Funds (www.StructuralFunds.ro), lansam inscrierile pentru o noua serie de reuniuni de business din ciclul SCOALA BANILOR EUROPENI - lansata in anul 2010, ce ofera o abordare interactiva, pragmatica si energizanta care imbina 3 perspective-cheie:

Sesiunile se vor desfasura bilunar si sunt axate pe aspecte exclusiv practice, sub un ghidaj bazat pe metodele de mentorship din si proprii Knowledge Management (KM). Speakerii-mentori sunt practicieni cu tripla expertiza: au conceput si gestionat programe cu finantare UE; au fost project manageri in proiecte majore de acest tip; au experienta relevanta in consultanta si training pentru beneficiarii de proiecte europene.

Printre membrii echipei de Speakeri-Invitati (la cerere/prin rotatie) amintim cu titlu de exemplificare:

Coordonator proiect: fondatorul si liderul Platformei “EU-RO Clearing Funds”, precum si al Retelei Regionale pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre - Regiunea Dunarii, Presedintele Executiv al Fundatiei EUROLINK-Casa Europei din Bucuresti - Prof. Sever AVRAM.

Partenerii media ai proiectului: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, Early Warning Support - "EU-RO Clearing Funds".

Numar de participanti: 20-25 persoane. Sesiunea se soldeaza cu Certificat de Participare eliberat sub egida Platformei “EU-RO Clearing Funds” de Fundatia EUROLINK-Casa Europei. Inscrierea se face conform principiului “Primul venit - primul servit”, in limita locurilor disponibile, pana cel tarziu in data de 10 februarie 2012.

Pentru detalii suplimentare, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la adresele de e-mail: info@structuralfunds.ro; info@houseofeurope.ro sau la tel./fax: 021.230.49.97.

Pentru conformitate,
EUROLINK - Casa Europei