STAGII DE PRACTICA

Centrul Regional de Excelenta pentru Inovare in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii

Abonare gratuita

Fundatia EUROLINK-Casa Europei din Bucuresti, organizatie neguvernamentala infiintata in martie 1997, coordoneaza Reteaua Regionala pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii, lansata la Palatul Parlamentului cu ocazia celebrarii Zilei Maritime Europene 2011. Reteaua Regionala a demarat deja primele actiuni si proiecte, orientate in special in vederea promavarii transferului de know-how si a bunelor practici in domeniul inovarii sociale si economice in zona de confluenta dintre Dunare si bazinul Marii Negre. Astfel, in luna august 2011, a fost lansat Centrul Regional de Excelenta pentru Inovare in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii, reprezentant al Programului Comisiei Europene "FuturICT Knowledge Accelerator".


In acest context, ne face placere sa anuntam tinerii exceptionali, implicati in miscarea de cercetare-inovare sau ONG din Romania, cu abilitati deosebite de comunicare si relatii publice (PR), ca - la secretariatul tehnic al Centrului de Excelenta - primim si selectam expresii de interes din partea celor interesati sa faca stagii de tip internship in cadrul Centrului.

Criterii generale de eligibilitate:

Conditii oferite:

Cei interesati sunt rugati sa transmita, pana cel tarziu in data de 14 octombrie 2011, un CV in limba romana sau engleza (max. 2 pagini), precum si o scurta motivatie a candidaturii (max. 500 cuvinte), in limba engleza la adresele de e-mail: eurolink@b.astral.ro; info@houseofeurope.ro sau fax: 021.2304997.