Ultimele 5 locuri disponibile la Sesiunea Practica de Formare in Managementul Stresului

Predeal, Hotel Dragului, 20-24 august 2012

Abonare gratuita

Toti cei care lucreaza in domeniul managementului, fie public, fie privat, au sansa deosebita a insusirii unor tehnici speciale de prevenire si combatere a stresului, in special la locul de munca. Nici nu se putea aleasa o locatie mai potrivita decat statiunea Predeal pentru atingerea unui asemenea obiectiv. Participantii au sansa ca in tot cursul zilei sa beneficieze atat de un program de de-stresare, prin activitati recreative si de relexare specifice, cat si prin intelegerea si orientarea catre tehnici si terapii care sa conduca la o mult mai buna gestionare a timpului si combatere a efectelor atat de neplacute ale stresului.


Cursul se desfasoara in cadrul Programului de training "Vacante Active 2012" realizat de EUROLINK-Casa Europei, in parteneriat cu CINAQ - Asociatia Profesionala a Formarii in Administratia Publica Locala. Diploma de studii este eliberata, sub egida Ministerului Administratiei si Internelor, prin programul comun al ANFP - Agentia Nationala a Functionarilor Publici si CINAQ - Asociatia profesionala a Formarii in Administratia Publica Locala.

In cuantumul banesc mentionat in FORMULARUL anexat, se include posibilitatea cazarii si servirii meselor pentru 2 persoane, chiar daca la curs este inscris un singur participant!

Informatii suplimentare asupra agendei complete si a conditiilor de participare pot fi consultate pe siteul www.houseofeurope.ro sau solicitate la tel./fax: 021.2304997; mobil: 0723.699857; e-mail: info@houseofeurope.ro.

Pentru conformitate,
EUROLINK-House of Europe