Fonduri Structurale

  Structural Funds

   Misiune   |     Parteneri Oficiali   |     Activităţi şi Evenimente    |    Oferta de Training şi Consiliere   |    Resurse de Informare   |
     Prima pagină
   EU-RO Clearing Funds
     Club StructuralFunds
     Publicaţii
     Buletin Informativ
     Revista Presei
     Link-uri utile
     Anunţuri utile
   Hartă site
     CONTACT


Evenimente curente:

 

    Programul Naţional de Formare

    Fonduri Europene post-aderare

 

    Calendar de desfăşurare

 

    Sesiuni de scurtă durată

 

    Cursuri online de medie durată

     post-universitare   

 

    Certificat de Absolvire în

      Managementul Proiectului    

 

    Program de Master "Integrare

     Economică Europeană" 

 

   Sesiuni regionale de training

     intensiv (la cerere) 

 

ARHIVĂ EVENIMENTE

Evenimente anuale:

 

 

Forumul Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene

 

 

 

Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania

     

Saloanele Regionale ale Proiectelor cu Fonduri Europene:

 

      Iaşi, 13-15 iunie 2007

 

      Braşov, 31 mai-2 iunie

 

      Timisoara, 26-28 aprilie

 

      Sibiu, 18-20 aprilie

 

ŞCOALA de VARĂ

a Managerilor de Proiect şi Experţilorîn proiectele cu Fonduri Europene

 

     SOVATA,  30 aug.-2 sept.

 

     CONSTANŢA, 5-10 iulie

 

Module intensive de training

     BUCUREŞTI, martie 2007

DEZBATERI PUBLICE REGIONALE

 

     Arad, 19 ianuarie

 

     Oradea, 9 februarie

 

     Braşov, 16 februarie

 

     Tg. Mureş, 17 februarie

 

     Zalău, 19 februarie

 

Alte evenimente şi acţiuni (2006)

 

Noutăţi:   ATELIERUL INTER-ACTIV de IDEI, PROIECTE si INVESTITII INOVATIVE - editia I (30 ianuarie 2009)

 

PLATFORMA "EU-RO CLEARING FUNDS"

proiect coordonat de

Fundatia EUROLINK – House of Europe

 


INVITATIE SPECIALA


Subiect: Extinderea flexibila a accesului mediului privat la finantarile Uniunii Europene

 

Stimati Parteneri/Distinsi Colegi, 

      

va ducem la cunostinta pe aceasta cale ca – in prezenta reprezentantilor principalelor autoritati centrale de gestiune a fondurilor / schemelor de ajutoare de stat UE pentru economia Romaniei – am inaugurat  cu deosebit succes pe data de 6 februarie la Bucuresti ATELIERUL INTER-ACTIV de IDEI, PROIECTE si INVESTITII INOVATIVE. Aceasta prima reuniune de afaceri s-a desfasurat in forma unui INCUBATOR de proiecte si afaceri europene in direct, cu participarea a peste 50 de companii si organizatii interesate din sistemul privat si a fost dedicata in principal investitorilor, intreprinzatorilor mici si mijlocii, ca si managerilor sau liderilor ONG care doresc sa aiba acces rapid si eficient la banii europeni pentru dezvoltarea afacerilor lor prin noi proiecte de investitii performante, stabile si de mare impact social-economic si pentru comunitate.

 

In acest sens, prin acest sistem de parteneriat social extins, bazat pe Reg. 1081 si Reg. 1083 ale Consiliului European asumate ca Stat Membru si de Romania, programul nostru va invita sa beneficiati de aceasta oportunitate exclusiva de fomare din mers si de sprijin concret pentru investitia Dvs. Aveti posiblitatea sa utilizati, astfel, urmatoarele componente principale:

 

  1. pachetele de beneficii prin sistemul de afiliere pe termen scurt sau mediu la ATELIERUL INTER-ACTIV in sistem de abonament pentru obtinerea unui suport continuu si decontarea cheltuielilor respective, pe baza contractuala, din alocarile special prevazute de UE sa acopere asistenta tehnica, redactarea proiectelor si anexelor tehnice, implementarea;

  2. reuniunile progresive de lucru sub forma INCUBATORULUI de PROIECTE, care urmeaza sa se desfasoare lunar la Bucuresti sau – la cerere – intr-un alt mare centru economic interesat;

  3. modulul de cursuri on line de tip post-universitar pentru formarea multi- si inter-disciplinara  a tuturor celor interesati sa-si consolideze o expertiza complexa si sa participe direct la procesul de absorbtie a fondurilor UE – program realizat in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe CRISTEA” si aflat, in prezent, la a VIII-a grupa de studii la nivel national (termen de inscriere: 16 februarie 2009).

 

Va amintim ca programul este girat in mod oficial prin diplomele emise participantilor/ absolventilor de catre KNOWLEDGE MANAGEMENT INSTITUTE -sucursala Romania (afiliat la International  Knowledge Management Institute-Washington D.C., organizatie care furnizeaza pe plan international formarea ca Certified Knowledge Consultant), EUROLINK- House or Europe, afiliata la International Institute of Education Network si de Asociatia de Stiinte Alternative din Romania, prezidata de Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA (ASE), evaluator certificat al Comisiei Europene de la Bruxelles, ca si cu amabilul sprijin al ALERON Training Centre.  Partenerii media permanenti ai programului sunt: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro.

 

Mentionam ca puteti opta pentru toate sau doar pentru una dintre componentele programului nostru pe baza informatiilor complete disponibile la adresa: www.structuralfunds.ro/Atelier.html

 

Cu urarile noastre de succes,

Secretariatul Platformei “EU-RO Clearing Funds”

c/o EUROLINK-House of Europe

 

 

Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative este o initiativa non-guvernamentala a Platformei EU-RO Clearing Funds, coordonata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, in parteneriat cu "ALERON. Training. Consulting. Outsourcing", Asociatia de Stiinte Alternative si Knowledge Management Institute Romania.

 

Parteneri Media:

NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro.

  Pentru inregistrare gratuita: link


 
 Parteneri media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagină realizată de EUROLINK-Casa Europei, cu sprijinul Agenţiei Phaeton Gala
web design: Biroul de imagine SRL