Fonduri Structurale

  Structural Funds

   Misiune   |     Parteneri Oficiali   |     Activităţi şi Evenimente    |    Oferta de Training şi Consiliere   |    Resurse de Informare   |
     Prima pagină
   EU-RO Clearing Funds
     Club StructuralFunds
     Publicaţii
     Buletin Informativ
     Revista Presei
     Link-uri utile
     Anunţuri utile
   Hartă site
     CONTACT


Evenimente curente:

 

    Programul Naţional de Formare

    Fonduri Europene post-aderare

 

    Calendar de desfăşurare

 

    Sesiuni de scurtă durată

 

    Cursuri online de medie durată

     post-universitare   

 

    Certificat de Absolvire în

      Managementul Proiectului    

 

    Program de Master "Integrare

     Economică Europeană" 

 

   Sesiuni regionale de training

     intensiv (la cerere) 

 

ARHIVĂ EVENIMENTE

Evenimente anuale:

 

 

Forumul Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene

 

 

 

Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania

     

Saloanele Regionale ale Proiectelor cu Fonduri Europene:

 

      Iaşi, 13-15 iunie 2007

 

      Braşov, 31 mai-2 iunie

 

      Timisoara, 26-28 aprilie

 

      Sibiu, 18-20 aprilie

 

ŞCOALA de VARĂ

a Managerilor de Proiect şi Experţilorîn proiectele cu Fonduri Europene

 

     SOVATA,  30 aug.-2 sept.

 

     CONSTANŢA, 5-10 iulie

 

Module intensive de training

     BUCUREŞTI, martie 2007

DEZBATERI PUBLICE REGIONALE

 

     Arad, 19 ianuarie

 

     Oradea, 9 februarie

 

     Braşov, 16 februarie

 

     Tg. Mureş, 17 februarie

 

     Zalău, 19 februarie

 

Alte evenimente şi acţiuni (2006)


Noutăţi:   Programul Naţional de Formare a Experţilor şi Consultanţilor în Proiectele cu Fonduri Europene"

 

 INCUBATORUL de PROIECTE si AFACERI EUROPENE

Editia a IV-a

 

 

Faceti-va temele cu noi:

un pariu pentru invingatori  pur-sange

~ Lansarea celui dintai program “After-School” pentru intreprinzatori si manageri dornici sa foloseasca in mod chibzuit si rapid fondurile UE ~

 

Noi apeluri guvernamentale pentru finantarea proiectelor IMM, cu o impresionanta alocare financiara, vor fi, incepand din luna iunie, la indemana tuturor celor interesati de o co-finantare din fonduri post-aderare nerambursabile, pe multiple axe tematice: tehnologizare - extindere - modernizarea capacitatilor de productie si servicii, dezvoltare - inovare, societatea informationala, resurse umane.

 

In plus, gratie presiunii constante facute de societatea civila, mai cu seama a Platformei „EU-RO Clearing Funds”, partener de dialog consultativ structurat al Comisiei Europene si al Guvernului Romaniei - prin ACIS si AIPPIMM, numarul de avize administrative si procedurile solicitate s-au redus si simplificat susbtantial. In plus, pana la o cota de 35 % din costuri va putea fi primita pentru pregatirea proiectului, formarea echipei de implementare, finalizarea anexelor tehnice necesare. Iata tot atatea premise pentru succesul celor care se pregatesc temeinic ACUM pentru depunerea la timp a proiectelor.

 

In acest spirit, aveti privilegiul sa va procurati din timp bilete pentru editia a III-a a INCUBATORULUI  de AFACERI si PROIECTE EUROPENE, ce se vor organiza cu sprijinul partenerilor nostri traditionali, in ziua de vineri, 15 mai 2009 la Bucuresti (la sediul de protocol al CPS gazduit de Societatea "Deleanu Vasile-Avocati", situat ultracentral: Intrarea Maresal J. Pilsudski 2 (fosta Polona), langa intersectia Bd. Dacia cu Str. Polona), intre orele 9.30-18.30.

 

Cui se adreseaza invitatia noastra la aceasta expeditie:

 

 1. Tuturor celor care sunt plini de mari asteptari, dar nu stiu exact ce sa pretinda expertului contactat sau consultantului pentru obtinerea finantarii!

 2. Tuturor celor care vor o echipa imbatabila pentru transpunerea proiectului, dar nu se pricep s-o aleaga, s-o testeze la greu si s-o mentina cat mai in forma!

 3. Tuturor celor care nu sunt perfect siguri de drepturile si de obligatiile lor in raport cu autoritatile si risca sa se impiedice in itele functionaresti de care trebuie sa tina cont milimetru cu milimetru!

 4. Tuturor celor care nu si-au gasit inca partenerii ideali de consortiu si sursele co-laterale de cofinatare, pretutindeni acolo unde sunt necesare !

 

Palpitanta experienta in care va puteti imbarca inuagureaza un concept unic in peisajul proiectelor de investitii si consultantei romanesti. Noi garantam pentru fiecare participant:

 

 • indrumare metodica, pas cu pas, pentru realizarea proiectului, cu Ghidului Solicitantului la dreapta si cu  Formularul Cererii de Finantare la stanga;

 • corecta asimilare a raportului dintre nevoile vitale ale Beneficiarului, pe de o parte, si ceea ce ofera Finantatorul ca sprijin eligibil;

 • balansarea cat mai exacta dintre OBIECTIVUL GENERAL al investitiei si OBIECTIVELE SPECIFICE ale proiectului de depus;

 • examinarea unui studiu de caz: elaborarea ad- hoc a Diagramei GANTT;

 • la ce este buna  MATRICEA LOGICA in cadrul descrierii investitiei?;

 • constrangeri, rigori si scrupule de luat in calcul la estimarea BUGETULUI

 • revederea piedicilor, erorilor si exceselor potentiale in cursul procesului de candidatura.

In sinteza, deviza calatoriei noastre spre inima finantarii este simpla si cuprinzatoare:

daca respectati intocmai sfaturile mentorilor nostri, Destinul Afacerii e la mana voastra, iar daca nu atingem toate punctele itinerariului promis aici, nu riscati nimic - pentru ca aveti posibilitatea sa primiti inapoi BANII pe bilet, pana la ultima centima!

Mentorul principal – Dl Octavian SERBAN, Master in Business Administration in SUA (George Town University), Certified Knowledge Consultant, are  o experienta directa de aproape un deceniu ca expert consultant pentru Ministerul Economiei, a redactat, a acordat asistentza tehnica si a coodonat echipe complexe de implementare a numeroase proiecte cu fonduri europene si internationale in Romania, SUA si Japonia. Recent, a fost desemnat Presedinte al Knowledege Management Institute - sucursala Romania si a fost declarat cel mai popular training/consultant in managementul proiectelor cu fonduri UE de catre Comitetul de Pilotaj al Platformei „EU-RO Clearing Funds” cu ocazia Forumului anual civic si de afaceri din decembrie 2008. Cheltuielile legate de participarea la acest modul de tip after school in domeniul fondurilor UE pot fi recuperate ulterior in cadrul costurilor angajate de demararea proiectului de investitii, pe baza adeverintei  redactate la cerere.

 

Beneficiile participarii:

 • materiale bibliografice in dosarul evenimentului;

 • Indrumarul Metodic pentru demararea investitiilor cu bani europeni (format CD);

 • consiliere juridica si contractuala pentru prevenirea litigiilor juridice, intarzierilor de rambursare financiara si a crizelor in cursul implementarii;

 • Diploma de Participare;

 • inscrierea in baza de date a Platformei “EU-RO Clearing Funds” si abonarea gratuita la “Early Warning Support” - un buletin informativ de alerte rapide privind oportunitatile de investitii prin fonduri UE;

 • pauze de cafea.

Formular de Rezervare

 

Partenerii media ai programului nostru neguvernamental sunt: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, NewsChannel.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, ComunicateMedia.ro, Comunicatii Mobile, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support - Platforma "EU-RO Clearing Funds".


 
 Parteneri media

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Early Warning Support

Pagină realizată de EUROLINK-Casa Europei, cu sprijinul Agenţiei Phaeton Gala
web design: Biroul de imagine SRL