Fonduri Structurale

  Structural Funds

   Misiune   |     Parteneri Oficiali   |     Activităţi şi Evenimente    |    Oferta de Training şi Consiliere   |    Resurse de Informare   |
     Prima pagină
   EU-RO Clearing Funds
     Club StructuralFunds
     Publicaţii
     Buletin Informativ
     Revista Presei
     Link-uri utile
     Anunţuri utile
   Hartă site
     CONTACT


Evenimente curente:

 

    Programul Naţional de Formare

    Fonduri Europene post-aderare

 

    Calendar de desfăşurare

 

    Sesiuni de scurtă durată

 

    Cursuri online de medie durată

     post-universitare   

 

    Certificat de Absolvire în

      Managementul Proiectului    

 

    Program de Master "Integrare

     Economică Europeană" 

 

   Sesiuni regionale de training

     intensiv (la cerere) 

 

ARHIVĂ EVENIMENTE

Evenimente anuale:

 

 

Forumul Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene

 

 

 

Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania

     

Saloanele Regionale ale Proiectelor cu Fonduri Europene:

 

      Iaşi, 13-15 iunie 2007

 

      Braşov, 31 mai-2 iunie

 

      Timisoara, 26-28 aprilie

 

      Sibiu, 18-20 aprilie

 

ŞCOALA de VARĂ

a Managerilor de Proiect şi Experţilorîn proiectele cu Fonduri Europene

 

     SOVATA,  30 aug.-2 sept.

 

     CONSTANŢA, 5-10 iulie

 

Module intensive de training

     BUCUREŞTI, martie 2007

DEZBATERI PUBLICE REGIONALE

 

     Arad, 19 ianuarie

 

     Oradea, 9 februarie

 

     Braşov, 16 februarie

 

     Tg. Mureş, 17 februarie

 

     Zalău, 19 februarie

 

Alte evenimente şi acţiuni (2006)


Noutăţi:   "Lansarea ofertei de toamna a pachetelor integrate de servicii pentru leaderi, manageri si experti"

O noua sansa de abordare profitabila pentru depasirea dificultatilor economice

~ Invitatie deschisa ~

 

In Romania, dupa cum arata o recenta ancheta de piata, companiile au gresit mai ales prin paralizie in locul actiunii. Reactia de tip “stam sa vedem ce se intampla” este o reactie pro-ciclica si nu face decat sa adanceasca criza!

 

Toti sustinem ca acum nu se mai poate continua ca in trecut. Totusi, cum poate avea loc Marea Reasezare a economiei care sa fie cat mai profitabila pentru fiecare manager, expert, angajat Raspunsul Platformei „EU-RO Clearing Funds”, coordonata de EUROLINK - House of Europe, odata cu inceperea noului an academic, avem placerea sa va invitam sa va informati si sa puteti alege in cunostinta de cauza urmatoarele pachete integrate de servicii specific orientate:

  1. BUSINESS HELP-LINE - Linia de Asistenta si Sprijin Urgent  pentru mediul de afaceri prin evenimente si formate prestigioase, originale si convenabile de promovare de tip PR & Lobby, mediere si facilitare pentru solutionarea unor conflicte/situatii de criza, organizate in parteneriat cu Agentia „Phaeton Gala”. Coordonator principal: Dl Sever AVRAM, consultant in PR, Comunicare si Lobby, fost consilier pentru Comisia Europeana si programul PHARE.

  2. Accesarea si Implementarea Fondurilor Europene - primul program national special post-universitar de medie durata, in sistem on-line, incadrat cf. legislatiei la programele de educatie continua pentru adulti, frecventat/absolvit din anul 2007 de circa 250 de cursanti din toata tara, focalizat pe toate componentele multi si inter-disciplinare cu care se confrunta expertii si specialistii din cele mai diverse domenii de competenta (manageri, evaluatori, auditori, experti in achizitii publice, comunicare etc), implicati in proiectele cu finantare UE - in cooperare cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte „Gheorghe CRISTEA”, coordonat de Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Seful Dept. Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane. Participantii beneficiaza, in paralel, de consiliere practica gratuita si personalizata, la cerere.

  3. Welness financiar - ghidajul, revizuirea si supervizarea profesionista a dosarelor tehnice - cerere de finantare/planurilor de afaceri ale solicitantilor de Ajutoare de Stat, credite/ micro-credite sustinute de Banca Europeana de Investitii, Fondul European de Investitii, Comisia Europeana etc, prin runde personalizate sau sesiuni de grup, in parteneriat si cu sprijinul Presedintelui Knowledge Management Institute Romania, Dl Octavian SERBAN, consultant si trainer international cu o experienta de peste 10 ani in cadrul Ministerului Economiei din Romania; pentru proiectele de strategie/dezvoltare turistica, din partea Detente Consultants, Dl Jamil BENABDALLAH.

  4. Certified Knowledge Manager Program - formarea si certificarea internationala operativa a specialistilor, expertilor, consultantilor, prin una din cele 3 mari filiere mondiale inovative, recunoscute unanim in domeniul managementului de proiect pe cele 5 continente, sub indrumarea „International Knowledge Management Institute, coordonator principal: Dl Octavian SERBAN.

  5. Incubatorul de Proiecte si Afaceri Europene - reuniuni inter-active speciale pentru identificarea nevoilor/cailor de finantare si a formelor de sprijin complex/consultanta specializata, dedicate la cerere grupurilor-tinta interesate, cu sprijinul Consortiului Parteneriatului Strategic - CPS.

  6. Programul de protectie financiara complementara a portofoliului de capital si a investitiilor personale garantate in RON - sesiuni speciale de promovare si recrutare, cu amabilul sprijin al Grupului EUREKO.

  7. EU Lobby Passport - training, consiliere si reprezentarea intereselor la nivel european prin organizarea de misiuni de afaceri, vizite de documentare la Bruxelles, consolidarea abilitatilor si competentelor din mediul de afaceri sau sectorul public, in parteneriat cu Agentia „Falling Apples” din Bruxelles, coordonata de Dl Ceyhun GOECKEL, lobby-ist la Parlamentul European.

Palmaresul graieste de la sine

 

Pentru clarificarea Dvs, iata aici, pe scurta, o enumerare selectiva a catorva dintre cei mai importanti beneficiari sau sustinatori ai activitatii si proiectelor noastre: Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM; Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale; BANCPOST; CEC Bank; Comisia Europeana - DG Concurenta (Bruxelles); Dbb Akademie (Germania); Deleanu Vasile Avocati - Warwick Legal Network; Detente Consultants (Paris); Fundatia Radio Romania; Knowledge Management Institute - Romania; Lafarge Romania; Primaria Municipiului Bucuresti - Centrul ArCuB; Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea"; World Trade Centre Bucuresti s.a.

 

Dintre personalitatile care au fost invitati/participanti de onoare/lectori si au exprimat public  elogii sau multumiri pentru calitatea muncii, reuniunilor si evenimentelor noastre amintim, cu titlu de exemplificare, urmatoarele nume: E.S. Dl Oystein HOVDKINN - Ambasadorul Regatului  Norvegiei în România, fost Secretar General Adj. EFTA; Dl Markus WIRTH - Director General - Holcim Romania; Dna Manuela PLĂPCIANU - Preşedintele executiv al BANCPOST; Actorul si regizorul Dan PURIC: Dl Mirco MASCHIO – Presedinte MASCHIO-GASPARDO; Dna Cristina VASILOIU – Jurnalist, Economist Intelligence Unit; Dr. Herbert UNGERER– Director General Adj. - Comisia Europeana; Dl Philippe QUESTIAUX Presedintele Lafarge Ciment Romania ; Dna Dana SPINANT – Jurnalist, Redactor Sef - European Voice, Bruxelles; Dl Peter IMRE – Director, Philip Morris Romania; Dl Dr. Mihai Razvan UNGUREANU – Istoric si diplomat.

 

Printre partenerii media privilegiati din ultima perioada, aminintim, de pilda doar cateva organisme media: Radio Romania, Radio France Internationale, NewsChannel.ro, Bursa, grupul Tribuna Economica, ClubAfaceri.ro, GhiseulBancar.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, Finantare.ro, Comunicatii Mobile, PRWave.ro, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, CalendarEvenimente.ro, e-Competitions, Concurrences.com. 

 

Pentru solicitarea de detalii suplimentare si programari/inscrieri, ne puteti scrie la adresa eurolink@b.astral.ro sau pe fax la numarul 021.2304997.

 

Pentru conformitate,

EUROLINK-House of Europe

Coordonatoare a Platformei “EU-RO Clearing Funds”

 
 Parteneri media

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagină realizată de EUROLINK-Casa Europei, cu sprijinul Agenţiei Phaeton Gala
web design: Biroul de imagine SRL